De voordelen van het laten reinigen van uw bank

✓ De vlekken in uw bank worden verwijderd

✓ Uw bank ruikt weer fris en fruitig

✓ De bank krijgt een anti-bacteriële behandeling

✓ Door het impregneren wordt de bank vuilafstotend

✓ De bank kan weer jaren mee

Vakkundig uw bank laten reinigen!

Is uw stoffen bank door de jaren heen vies geworden, of heeft u recent een ongelukje gehad waardoor de bank vervuild is geraakt? Laat uw bank professioneel diep reinigen in plaats van het te vervangen. Wij vragen voor de reiniging slechts een klein bedrag zodat het weer jaren mee kan.

Het laten reinigen van uw bank kent vele voordelen. U bespaart niet alleen kosten op het kopen van een nieuwe bank maar uw verfrist ook direct uw leefomgeving. Onze reiniging verwijderd niet alleen zichtbare vlekken zoals rode wijn, koffie, thee, fruit en bloed etc. Maar ook onzichtbare vervuiling zoals huidvetten, huismijt, geuren en nog veel meer!

U kunt ons inschakelen voor het laten reinigen van uw bank en alle andere stoffen meubels in uw woning of bedrijfspand. Onze manier van reinigen is 100% veilig voor mens en dier.

Laagste prijs garantie
Wij reinigen door bijna heel Nederland
Meer dan 3750 klanten gingen u voor
Voor particulieren, bedrijven en VVE's
Wij vertrekken pas als u tevreden bent

Een aantal recente opdrachten

Beweeg de pijlen naar links of naar rechts om de voor en na foto’s te bekijken van de banken die onze klanten hebben laten reinigen.

bank laten reinigen
bank laten reinigen
bank voor en na reinigen

Toe aan een frisse, schone & geurloze bank?

Toe aan een frisse, schone & geurloze bank?

Veelgestelde Vragen

Wat is jullie werkwijze voor het reinigen van mijn bank?

Stap 1: De Voorbehandeling

Voor dat wij beginnen inspecteren wij eerst grondig de gehele bank. Hierbij bepalen wij de producten die wij zullen gebruiken bij de reiniging. Hierna zullen wij het product aanbrengen om vervolgens het vuil los te weken van uw bank.

Stap 2: Dieptereiniging

De stof wordt diep gereinigd door middel van de sproei-extractie methode. Dit is de grondigste reinigingsmethode voor stoffen meubels. Met een speciaal mondstuk wordt warm water in de stof geïnjecteerd en wordt het vrijwel direct weer opgezogen en afgevoerd samen met het vuil wat aanwezig is. Op deze manier verwijderen we al het vuil samen met het reinigingsproduct. Zo is uw meubel weer schoon en fris. Bepaalde stoffen en antieke meubels kunnen we op een andere manier reinigen, onze specialist kan u hierin ter plekke adviseren en direct met u overeenstemmen.

Stap 3: Extra vlekkenbehandelingen

Eventuele hardnekkige vlekken krijgen een extra behandeling. De meeste vlekken van vuil zullen met de sproei-extractie methode verwijderd worden. Andere hardnekkige vlekken en verkleuringen kunnen na deze behandeling nog zichtbaar blijven. Wij geven deze vlekken dan een extra behandeling om tot een zo goed mogelijk resultaat te komen. Ondanks onze expertise én het gebruik van specialistische producten kunnen we niet garanderen dat alle vlekken voor 100% verwijderd worden. Dit komt omdat sommige vlekken de vezel verkleurd kunnen hebben waardoor deze niet meer te verwijderen zijn. We gaan echter altijd voor het best haalbare resultaat.

Stap 4: Na inspectie

Samen bekijken we het behaalde resultaat en kunt u aandachtspunten aangeven, zodat we deze eventueel direct op kunnen lossen.

Stap 5: Ecologische impregneer spray (Optioneel)

Heeft u gekozen om na de reiniging de bank te laten impregneren? Dan brengen we na het reinigen van uw bank,  een ecologische vuilafstotende beschermlaag aan op de stof. Dit maakt het meubel vuil en water afstotend, zodat  en toekomstige vlekken niet direct in de vezel trekken. Hierdoor zijn vlekken gemakkelijker te verwijderen en geniet u nog langer van uw schone meubels.

Hoelang duurt het voor mijn bank droog is?

Na onze reiniging adviseren we om gedurende 8-16 uur de bank te laten drogen. Laat de bank altijd goed drogen.

Zijn alle vlekken te verwijderen?

Veel vlekken kunnen wij volledig verwijderen bij de reiniging van uw bank! Het kan voorkomen dat de vervuiling te diep in de vezels is getrokken. Zo kan voorkomen dat de vlek niet volledig verdwijnt maar na een behandeling is dit wel vaak een aanzienlijk stuk verbeterd. Dit is ook onder andere ook afhankelijk van hoe recent de vlek is ontstaan. In 95% van de gevallen krijgen wij alles eruit!

Welke soort banken reinigen jullie niet?

Voor dat u een afspraak maakt is het belangrijk om te weten wat voor soort bank u heeft. Er zijn tientallen verschillende stoffen. (Leren en open leren banken zoals bijvoorbeeld echte suede reinigen wij niet, check dit altijd na voor u een afspraak maakt! Micro en eco lederen banken reinigen wij wel.)

Een van de stoffen banken die wij niet reinigen zijn linnen banken. De reden hiervoor is dat het een natuurlijke stof is met gekke kwaaltjes, natuurlijke stoffen kunnen door bepaalde vlekken beschadigen. De bank weer als nieuw krijgen is dan helaas niet meer mogelijk. Daarnaast komt het bij linnen banken voor dat er oude vlekken omhoog kunnen komen wanneer de stof nat word.

 

Zo zijn er ook andere zeldzame stoffen die niet nat of gereinigd mogen of kunnen worden. Wij nemen in dit geval geen verantwoordelijkheid voor eventuele schade aan de stof. Bekijk hiervoor graag even het label of de aankoop factuur. Wij kijken ook altijd naar de stof als wij een foto vragen, maar in sommige gevallen is dat niet voldoende. Mochten wij dit wel vermoeden geven wij dit aan. Het maken van een afspraak is op eigen risico.

Wat word er allemaal gereinigd van de bank?

Bij een standaard reiniging word de hele bank gereinigd zoals je hem ziet staan. Bij de kussens worden (indien losse kussens) de zitkussens enkelzijdig gereinigd en de rugkussens dubbelzijdig. De onderzijde van de bank waar de zitkussens op liggen word NIET gereinigd.

Let op: indien u de zitkussens dubbelzijdig gereinigd wenst te hebben moet u dit aangeven. Hier geld meerwerk voor dus ook een hoger tarief.

Soms heeft een bank een spaanplaat aan de achterzijde. Hierbij adviseren wij dan de achterkant over te slaan. De spaanplaat kan als het vochtig word bol gaan staan. Wenst u de achterzijde alsnog gereinigd te hebben? Dan is dit geheel op eigen risico.

Wat is het impregneren van mijn bank?

Uw meubels worden meestal  fabriek af door een bad van impregnatie gehaald. Door slijtage is deze laag na 6/12 maanden eraf gesleten. Uw meubels zijn dan extra vatbaar voor vuil & vlekken. De vezels zijn dan namelijk onbeschermd. wijreinigen.nl bied daarom bij elke behandeling een vrijblijvende impregnatie aan.

Deze klanten gingen u voor

Waarom uw bank laten reinigen door WijReinigen?

Al honderden tevreden klanten mogen helpen
Met zoveel tevreden klanten, weten we dat u ook 100% tevreden zult zijn met ons werk. Wij hebben al vele klanten mogen blij maken met een schone bank en kunnen niet wachten om u te laten zien wat wij kunnen.
Goede prijzen voor de beste kwaliteit
Wij werken enkel met de beste producten en machines bij het reinigen van uw bank. Daarnaast zijn onze prijzen erg aantrekkelijk voor zowel particulieren als bedrijven.
Veilige reinigingsmiddelen voor mens & dier
Wij gebruiken enkel biologische middelen bij het reinigen van uw bank. Onze producten zijn niet schadelijk voor mens en dier. Tevens laten onze middelen een frisse geur achter aan uw bank.
Hoogwaardige service
Ons doel is om u de best mogelijke service en ervaring te bieden. Wij zullen er dus ook alles aan doen om u tevreden te stellen. Ons personeel is vriendelijk, benaderbaar en professioneel.

We willen dat u weet…

Dat wij uw tevredenheid het belangrijkste vinden

Profiteer daarom bij ons van voordelen om van te genieten…

We willen dat u weet…

Dat wij uw tevredenheid het belangrijkste vinden

Profiteer daarom bij ons van voordelen om van te genieten…

Betaalbare Prijzen Voor Iedereen
100% Tevredenheids Garantie
Zelfde Dag Een Offerte Op Maat
Gecertificeerd & Verzekerd
Vast Tarief, Geen Verassingen!

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan!