Gevel laten reinigen zonder schade

Is uw gevel door de jaren heen vies geworden? Laat uw gevel professioneel reinigen door middel van stoom. Bij het stoomreinigen van uw gevel word er onder lage druk schoongemaakt. Hierdoor is er geen impact op de gevel waardoor er ook geen schade ontstaat. U hoeft de gevel niet opnieuw te laten voegen en bespaart hierdoor enorme kosten.

 

Onze reiniging verwijderd organische vervuiling zoals groene aanslag, luchtvervuiling, korstmos en veel meer! Met onze unieke methode stoomreinigen wij uw gevel met temperaturen oplopend tot 150 graden Celsius waardoor de stenen een dieptereiniging krijgen tot 1CM in de steen. Dit is niet alleen beter voor de levensduur van uw gevel, het blijft ook een stuk langer schoon!

 

Nadien kunt u er voor kiezen om de gevel ook te laten impregneren. Bij het impregneren van de gevel brengen wij een vocht en vuil afwerend middel aan. Dit zorgt er voor dat de gevel geen vocht & vuil door laat en betere isolatie bied.
Laagste prijs garantie
Wij reinigen in heel Nederland
Meer dan 650 klanten gingen u voor
Voor particulieren, bedrijven en VVE's
Wij vertrekken pas als u tevreden bent

Een aantal recente opdrachten

Beweeg de pijlen naar links of naar rechts om de voor en na foto’s te bekijken.

reinigen van gevelsreinigen van gevels
gevel laten reinigengevel laten reinigen
Gevel laten reinigenGevel laten reinigen

Toe aan een frisse, schone & stralende gevel?

Toe aan een frisse, schone & stralende gevel?

Veelgestelde Vragen

Waarom moet ik mijn gevel laten reinigen?

Vaak vragen consumenten zich af of het wel nodig is om de gevel te laten reinigen. En dat is ook helemaal niet zo gek, want dat denken de meeste!

Veel consumenten weten namelijk niet dat het belangrijk is om het reinigen van de gevel goed bij te houden. De functie van de gevel is het beschermen van de binnenruimte. Zowel tegen weersomstandigheden, vocht als kou. Wanneer de gevel op z’n tijd voor onderhouden is een dure renovatie aan de gevel op een latere stadium niet nodig.

Er zijn een aantal voordelen:

  • Uw pand krijgt weer een schoon en opgefrist uiterlijk.
  • U voorkomt schade en slijtage.
  • De muren zijn goed beschermd tegen vocht.

 

  • De waarde van het pand verhoogt.

Hoeveel kost de gevelreiniging?

De prijs hangt volledig af van bereikbaarheid, vervuiling en afmeting van de gevel.

Onze stoomreiniging methode kost tussen de €6 en €10 euro per vierkante meter. Bij vele andere methodes begint dit al vaak bij een minimum van €15.- per vierkante meter.

U kunt gemakkelijk een offerte aanvragen via het offerteformulier op onze website en dan zullen wij vrijblijvend voor u een prijs berekenen op basis van de door u aangeleverde informatie.

Moet ik mijn gevel opnieuw laten invoegen?

Nee, dat is na onze reiniging niet nodig. Omdat wij niks beschadigen, hoeft er ook niks hersteld te worden. Hierdoor bespaart u ook minimaal 70% aan kosten. Onze reinigingsmethode is 100% schadevrij & milieuvriendelijk. Het kan natuurlijk voorkomen dat u voegen al in zo’n slechte conditie zijn dat het advies het opnieuw te laten voegen.

Deze klanten gingen u voor

Waarom uw gevel laten reinigen door WijReinigen?

Al honderden tevreden klanten mogen helpen
Met zoveel tevreden klanten, weten we dat u ook 100% tevreden zult zijn met ons werk. Wij hebben al vele klanten mogen blij maken met een schone gevel en kunnen niet wachten om u te laten zien wat wij kunnen.
Goede prijzen voor de beste kwaliteit
Wij werken enkel met de beste machines bij het reinigen van uw gevel. Daarnaast zijn onze prijzen erg aantrekkelijk voor zowel particulieren als bedrijven.
Veilige methode voor mens, dier & flora
Door dat wij uw gevel reinigen d.m.v. stoomreinigen hoeven wij geen chemische producten te gebruiken. De hitte van het water zorgt voor een dieptereiniging van uw gevel.
Een professionele ervaring
Ons doel is om u de best mogelijke service en ervaring te bieden. Wij zullen er dus ook alles aan doen om u tevreden te stellen. Ons personeel is vriendelijk, benaderbaar en professioneel.

We willen dat u weet…

Dat wij uw tevredenheid het belangrijkste vinden

Profiteer daarom bij ons van voordelen om van te genieten…

We willen dat u weet…

Dat wij uw tevredenheid het belangrijkste vinden

Profiteer daarom bij ons van voordelen om van te genieten…

Betaalbare Prijzen Voor Iedereen
100% Tevredenheids Garantie
Zelfde Dag Een Offerte Op Maat
Gecertificeerd & Verzekerd
Vast Tarief, Geen Verassingen!

KLAAR OM UW WONING/PAND EEN FRISSE UITSTRALING TE GEVEN?