Verbeter de uitstraling van uw woning!

Wilt u de gevel van uw woning laten reinigen? Dan bent u hier aan het juiste adres! Wij reinigen uw gevel zonder enige vorm van schade. Hierdoor hoeft u na onze reiniging de gevel niet opnieuw te laten voegen. U bespaart hierdoor al gauw ruim 70% aan kosten in vergelijking tot het laten zandstralen van uw gevel. Met onze unieke methode stoomreinigen wij uw gevel met 150 graden Celsius waardoor de stenen een dieptereiniging krijgen tot 1CM in de steen. Dit is niet alleen beter voor de levensduur van uw gevel, het blijft ook een stuk langer schoon!

De voordelen van het reinigen van uw gevel

✓ De gevel ziet er weer schoon en fris uit

✓ Uw woning is beter beschermd tegen vocht

✓ Uw gevel is beter bestand tegen weersomstandigheden

✓ De waarde van uw woning verhoogt

Schade en slijtage wordt voorkomen

Laagste prijs garantie
Wij reinigen in heel Nederland
Meer dan 650 klanten gingen u voor
Voor particulieren, bedrijven en VVE's
Wij vertrekken pas als u tevreden bent

Een aantal recente opdrachten

Beweeg de pijlen naar links of naar rechts om de voor en na foto’s te bekijken.

reinigen van gevelsreinigen van gevels
gevel laten reinigengevel laten reinigen
Gevel laten reinigenGevel laten reinigen

WAAROM KIEZEN VOOR WijReinigen?

 Met zoveel tevreden klanten, weten we dat u ook 100% tevreden zult zijn met ons werk. We verheugen ons om ook u de best mogelijke service te bieden. Wij bieden veel verschillende diensten aan en kunnen eigenlijk op al uw behoeftes inspelen – we stellen u altijd op de eerste plaats, dus wat uw vereisten ook zijn, we zullen een manier vinden om u te helpen. We willen u van begin tot eind een uitstekende ervaring bieden en ons team is altijd vriendelijk, benaderbaar en professioneel, dus waarom belt u ons niet en ontdekt u zelf waarom het een goede beslissing is om voor ons te kiezen?

Deze klanten gingen u voor

We willen dat u weet…

Dat wij uw tevredenheid het belangrijkste vinden

Profiteer daarom bij ons van voordelen om van te genieten…

We willen dat u weet…

Dat wij uw tevredenheid het belangrijkste vinden

Profiteer daarom bij ons van voordelen om van te genieten…

Betaalbare Prijzen Voor Iedereen
100% Tevredenheids Garantie
Zelfde Dag Een Offerte Op Maat
Gecertificeerd & Verzekerd
Vast Tarief, Geen Verassingen!

Veelgestelde Vragen

Welke oppervlaktes kunnen jullie schoon krijgen?

Elk buitenoppervlak kan door ons gereinigd worden. Opritten, diverse stenen, dakterrassen, vlonders, muurtjes, daken… U kunt het zo gek niet bedenken of wij hebben er wel een oplossing voor. Wij krijgen elk oppervlak schoon. Voor tegels/vlonders gebruiken wij onze borstel. En bij plekken waar wij met de borstel niet kunnen komen (zoals muurtjes bijvoorbeeld) gebruiken wij een unieke stoomreiniger die met 150°C graden water in combinatie met lage druk het oppervlak reinigt. Onze methodes zijn 100% schadevrij & milieuvriendelijk.

Hoeveel kost de gevelreiniging?

De prijs hangt volledig af van bereikbaarheid, vervuiling en afmeting van de gevel. U kunt gemakkelijk een offerte aanvragen via het offerteformulier op onze website en dan zullen wij vrijblijvend voor u een prijs berekenen op basis van de door u aangeleverde informatie. Wij rekenen verder geen voorrijkosten of andere bijkomende kosten.  En het tarief staat ook van tevoren vast en kan achteraf ook niet door ons gewijzigd worden. Kortom; U weet altijd waar u aan toe bent!

Moet ik mijn gevel opnieuw laten invoegen?

Nee, dat is na onze reiniging niet nodig. Omdat wij niks beschadigen, hoeft er ook niks hersteld te worden. Hierdoor bespaart u ook minimaal 70% aan kosten. Onze reinigingsmethode is 100% schadevrij & milieuvriendelijk. 

Hier zijn wij goed in

wijreinigen diensten

Hier zijn wij ook goed in

terras laten reinigen
Monumentale reiniging
Kauwgom verwijderen

KLAAR OM UW WONING/PAND EEN FRISSE UITSTRALING TE GEVEN?