Veilig en schadevrij verf verwijderen

Onze stoomreinigingssysteem is uitstekend geschikt voor het voorzichtig en effectief verwijderen van verf van allerlei soorten oppervlaktes.

Onze methode word aanbevolen door architecten, bouwdeskundigen en natuurbeschermers in Engeland en Nederland. Waarom? Onze methode veroorzaakt 0% schade bij het veilig verwijderen van verf en het grondig reinigen van het oppervlak. Met onze onverslaanbare technologie bereiken wij temperaturen van 150 graden aan het uiteinde van de sproeikop. Wij reinigen met lage druk en gebruiken hierdoor ook tot wel 10x minder water.

Het oververhitte water verwijdert verf, algen, schimmels, mos en andere types vuil. Het is niet nodig om een chemische biocide te gebruiken tijdens het verwijderingsproces of als bescherming tegen toekomstige groei.

Laagste prijs garantie
Wij reinigen in heel Nederland
Meer dan 650 klanten gingen u voor
Voor particulieren, bedrijven en VVE's
Wij vertrekken pas als u tevreden bent

Een aantal recente opdrachten

Beweeg de pijlen naar links of naar rechts om de voor en na foto’s te bekijken.

verf verwijderenverf verwijderen
verf verwijderenverf verwijderen
Verf verwijderenNa het reinigen

WAAROM KIEZEN VOOR WijReinigen?

 Met zoveel tevreden klanten, weten we dat u ook 100% tevreden zult zijn met ons werk. We verheugen ons om ook u de best mogelijke service te bieden. Wij bieden veel verschillende diensten aan en kunnen eigenlijk op al uw behoeftes inspelen – we stellen u altijd op de eerste plaats, dus wat uw vereisten ook zijn, we zullen een manier vinden om u te helpen. We willen u van begin tot eind een uitstekende ervaring bieden en ons team is altijd vriendelijk, benaderbaar en professioneel, dus waarom belt u ons niet en ontdekt u zelf waarom het een goede beslissing is om voor ons te kiezen?

Deze klanten gingen u voor

We willen dat u weet…

Dat wij uw tevredenheid het belangrijkste vinden

Profiteer daarom bij ons van voordelen om van te genieten…

We willen dat u weet…

Dat wij uw tevredenheid het belangrijkste vinden

Profiteer daarom bij ons van voordelen om van te genieten…

Betaalbare Prijzen Voor Iedereen
100% Tevredenheids Garantie
Zelfde Dag Een Offerte Op Maat
Gecertificeerd & Verzekerd
Vast Tarief, Geen Verassingen!

Veelgestelde Vragen

Van welke oppervlaktes kunnen jullie verf verwijderen?

Wij kunnen van elk oppervlak verf verwijderen. Heeft u een specifiek verzoek? Neem dan gerust contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan voor meer informatie.

Hoeveel kost het verwijderen van verf?

De prijs hangt volledig af van de bereikbaarheid, type verf, en totale afmeting. U kunt gemakkelijk een offerte aanvragen via het offerteformulier op onze website en dan zullen wij vrijblijvend voor u een prijs berekenen op basis van de door u aangeleverde informatie. Wij rekenen verder geen andere bijkomende kosten.  En het tarief staat ook van tevoren vast en kan achteraf ook niet door ons gewijzigd worden. Kortom; U weet altijd waar u aan toe bent!

Hoe verwijderen jullie verf?

Dat is natuurlijk een goede vraag! Wij maken gebruik van een gepatenteerde stoom techniek. De stoomreiniger verwijderd al het verf met een lage waterdruk in combinatie met 150 graden Celsius. Wij gebruiken geen chemicaliën tijdens de reiniging. Kortom 100% milieuvriendelijke en schadevrij met een verbluffend resultaat!

Hier zijn wij goed in

wijreinigen diensten

Hier zijn wij ook goed in

terras laten reinigen
Monumentale reiniging
Kauwgom verwijderen

KLAAR OM UW WONING/PAND EEN FRISSE UITSTRALING TE GEVEN?