Over Ons

MISSIE: De hoogste kwaliteit service bieden aan de drukke huiseigenaar/ondernemer door middel van moderne technologie, snelle communicatie en vriendelijke service.

Sinds de start van WijReinigen, vond de eigenaar Arman een markt van klanten die actief op zoek waren naar een bedrijf die gespecialiseerd is in het reinigen van terrassen zonder hogedrukspuit. Onze visie van het bedrijf is toen ook ontstaan met als doel; het reinigen van diverse oppervlakken zonder enige vorm van schade of milieuonvriendelijke middelen.

Sinds 2021 is WijReinigen getransformeerd tot een bekende marktleider voor exterieure reiniging op een van de meeste unieke methodes van Nederland! Terwijl we blijven groeien en uitbreiden, is WijReinigen vastbesloten om de hoogst mogelijke kwaliteit te bieden. Alle teamleden lopen in nette werkkleding en de achtergrond wordt gecontroleerd om onze kwaliteitsstandaarden hoog te houden.

Het is onze verantwoordelijkheid om voor het uiterlijk van de huizen van onze klanten te zorgen. We gebruiken geen hogedrukspuit, chemicali├źn of andere onnodige middelen. Wij maken gebruik van innoverende producten wat het mogelijk maakt om op de meest unieke methodes de schoonmaak uit te voeren. Met ons apparatuur kunnen wij bijna alles wel reinigen zonder enige vorm van schade.

Bedankt voor uw steun. Wij hopen ook u van dienst te kunnen zijn en u te laten zien waarom wij de beste keuze zijn voor uw exterieure reiniging.

We willen dat u weet…

Dat wij uw tevredenheid het belangrijkste vinden

Profiteer daarom bij ons van voordelen om van te genieten…

We willen dat u weet…

Dat wij uw tevredenheid het belangrijkste vinden

Profiteer daarom bij ons van voordelen om van te genieten…

Betaalbare Prijzen Voor Iedereen
100% Tevredenheids Garantie
Zelfde Dag Een Offerte Op Maat
Gecertificeerd & Verzekerd
Vast Tarief, Geen Verassingen!

KLAAR OM UW WONING/PAND EEN FRISSE UITSTRALING TE GEVEN?