Laat uw terras reinigen en er weer als nieuw uitzien!

Uw terras laten reinigen is de perfecte manier om de uitstraling van uw woning te verbeteren. Het geeft niet alleen een fris gevoel, maar het nodigt ook uit om eerder te genieten van uw terras. Onze methodes van het reinigen van uw terras zijn de meest effectieve methodes om algen, mos, en andere type hardnekkige vuil te verwijderen.

 

Wij hebben 3 verschillende methodes waarmee wij uw terrastegels zouden kunnen reinigen. Voor elk terras gebruiken wij de meest geschikte methode. De 3 methodes die wij gebruiken zijn: stoomreinigen onder gepaste druk, borstelreinigen met echte borstelharen zonder druk & Koud water hogedruk reinigen.

 

Wanneer u een offerte bij ons opvraagt kijken wij eerst naar uw type terras & tegels. Aan de hand van deze informatie bepalen wij de meest geschikte methode voor het reinigen van uw terras. Kortom: Voor elk terras hebben wij de beste oplossing! Van de meest poreuze tegels tot aan de meest kwetsbare tegels, u kunt voor alles bij ons terecht!
Laagste prijs garantie
Wij reinigen door bijna heel Nederland
Meer dan 3750 klanten gingen u voor
Voor particulieren, bedrijven en VVE's
Wij vertrekken pas als u tevreden bent

Een aantal recente opdrachten

De onderstaande klanten hebben ons hun terras laten reinigen

Hebben uw tegels een opknapbeurt nodig?

Hebben uw tegels ook een opknapbeurt nodig?

Veelgestelde Vragen

Welke methode gebruiken jullie om mijn terras te reinigen?

Voor het reinigen van uw terras hebben wij 3 verschillende methodes die wij kunnen inzetten. De methode die wij inzetten hangt af van de type tegels in uw tuin in combinatie met de vervuiling & bereikbaarheid.
Wij hanteren de volgende 3 methodes:
  • Stoomreinigen
    • Bij het stoomreinigen van uw terras reinigen wij met kokend heet water 100-150 graden celcius onder gepaste druk.
  • Gepatenteerde borsteltechniek
    • Met onze borstel methode reinigen wij uw terras met een roterende borstel met echte borstelharen zonder enige vorm van druk.
  • Koud water hogedrukreiniging
    • Bij deze methode gebruiken wij koud water hogedruk om uw terrastegels weer spik en span te krijgen.
Voor elke type tegels hebben wij de meest geschikte methode die wij kunnen inzetten. Wij communiceren van te voren met u welke methode wij zullen inzetten voor het beste resultaat.
Wilt u meer informatie over onze methodes ontvangen? Vraag hier naar!

Hoeveel kost het reinigen van mijn terras?

Dit is zonder meer informatie eigenlijk erg lastig te benoemen. Om een prijsopgave te maken hebben wij een foto nodig van uw terras. Zo kunnen wij de vervuiling zien en de benodigde methode. Ook de bereikbaarheid, grootte en de afvoer van uw terras kunnen invloed hebben op de prijs.

Mijn stenen zijn poreus. Kan ik alsnog mijn stenen laten reinigen?

Dat kan zeker, in de basis is het helemaal niet erg om poreuze tegels te hebben. Poreuze tegels zijn alleen wat moeilijker schoon te krijgen. Wij beschikken over de benodigde materialen om uw tegels weer mooi te krijgen.

Ik heb onkruid en mos tussen mijn bestrating, krijgen jullie dit weg?

Dit kan zeker! Het hangt ook wel af van de type tegels die u heeft en welke methode wij hanteren. Wanneer er sprake is van veel onkruid en mos moeten wij soms wel de druk wat verhogen. Dit resulteert wel weer in mooie schone voegen. In sommige extreme gevallen adviseren wij hierna wel om de bestrating opnieuw in te voegen. (Dit kunt u zelf gemakkelijk doen wanneer de bestrating volledig droog is.) Bij kwetsbare tegels kan onkruid en mos niet altijd 100% eruit omdat wij niet met druk de voegen kunnen reinigen.

Wat hebben jullie van mij nodig om de reiniging succesvol uit te voeren?

Het is voor ons belangrijk om bij u stoom en een waterkraan te kunnen gebruiken waar een Gardena koppeling op zit of op past. Let op dat dit mogelijk is! bij twijfel kunt u ons altijd een foto sturen van uw kraan.
Het is ook van belang dat het water in uw tuin ergens naartoe kan. Anders ontstaan er kleine plasjes in uw tuin die wij niet goed kunnen wegwerken.

Deze klanten hebben hun terras door ons laten reinigen

Waarom uw terras laten reinigen door WijReinigen?

Al duizenden tevreden klanten mogen helpen
Met zoveel tevreden klanten, weten we dat u ook 100% tevreden zult zijn met ons werk. Wij hebben al vele klanten mogen blij maken met een schoon terras en kunnen niet wachten om u te laten zien wat wij kunnen.
Goede prijzen voor de beste kwaliteit
Wij werken enkel met de beste producten en machines bij het reinigen van uw terras. Daarnaast zijn onze prijzen erg aantrekkelijk voor zowel particulieren als bedrijven.
Wij gebruiken GEEN chemicaliën
De methodes die wij gebruiken voor het reinigen van uw terras zorgen ervoor dat wij verder geen chemicaliën hoeven te gebruiken. Onze reiniging is dus 100% milieuvriendelijk.
Een professionele ervaring
Ons doel is om u de best mogelijke service en ervaring te bieden. Wij zullen er dus ook alles aan doen om u tevreden te stellen. Ons personeel is vriendelijk, benaderbaar en professioneel.

We willen dat u weet…

Dat wij uw tevredenheid het belangrijkste vinden

Profiteer daarom bij ons van voordelen om van te genieten…

We willen dat u weet…

Dat wij uw tevredenheid het belangrijkste vinden

Profiteer daarom bij ons van voordelen om van te genieten…

Betaalbare Prijzen Voor Iedereen
100% Tevredenheids Garantie
Zelfde Dag Een Offerte Op Maat
Gecertificeerd & Verzekerd
Vast Tarief, Geen Verassingen!

Klik op de knop om uw offerte op te vragen