Laat uw terras reinigen en er weer als nieuw uitzien!

Uw terras laten reinigen is de perfecte manier om de uitstraling van uw woning te verbeteren. Het geeft niet alleen een fris gevoel, maar het nodigt ook uit om eerder te genieten van uw terras. Onze methode van het reinigen van uw terras is de meest effectieve manier om algen, mos, en andere type hardnekkige vuil te verwijderen. Wij reinigen uw terras met een gepatenteerde borstel techniek. Wij gebruiken dus geen hogedrukspuit (omdat wij hiermee juist de stenen kapot & poreus zouden spuiten) en geen chemicaliën (omdat chemicaliën juist lelijke vlekken veroorzaken & slecht is voor de beplanting en dieren). Daarom zijn de resultaten van onze manier van terras reinigen vele malen beter en voorkomt het beschadigingen en lelijke vlekken.

Laagste prijs garantie
Wij reinigen in heel Nederland
Meer dan 650 klanten gingen u voor
Voor particulieren, bedrijven en VVE's
Wij vertrekken pas als u tevreden bent

Een aantal recente opdrachten

Beweeg de pijlen naar links of naar rechts om de voor en na foto’s te bekijken.

terras laten reinigenterras laten schoonmaken
groene aanslag verwijderenGroene aanslag en mos verwijderen
terras schoongemaaktterras gereinigd

Waarom kiezen voor WijReinigen?

Met zoveel tevreden klanten, weten we dat u ook 100% tevreden zult zijn met ons werk. Wij hebben al vele klanten mogen blij maken met een schoon terras en kunnen niet wachten om u te laten zien wat wij kunnen. We verheugen ons om ook u de best mogelijke service te bieden. Naast het reinigen van terrassen bieden wij veel verschillende diensten aan en kunnen eigenlijk op al uw behoeftes inspelen – we stellen u altijd op de eerste plaats, dus wat uw vereisten ook zijn, we zullen een manier vinden om u te helpen. We willen u van begin tot eind een uitstekende ervaring bieden en ons team is altijd vriendelijk, benaderbaar en professioneel, dus waarom belt u ons niet en ontdekt u zelf waarom het een goede beslissing is om uw terras door ons te laten reinigen?

Deze klanten lieten hun terras door ons reinigen

We willen dat u weet…

Dat wij uw tevredenheid het belangrijkste vinden

Profiteer daarom bij ons van voordelen om van te genieten…

We willen dat u weet…

Dat wij uw tevredenheid het belangrijkste vinden

Profiteer daarom bij ons van voordelen om van te genieten…

Betaalbare Prijzen Voor Iedereen
100% Tevredenheids Garantie
Zelfde Dag Een Offerte Op Maat
Gecertificeerd & Verzekerd
Vast Tarief, Geen Verassingen!

Veelgestelde Vragen

Welke oppervlaktes kunnen jullie schoon krijgen?

Elk buitenoppervlak kan door ons gereinigd worden. Opritten, diverse stenen, dakterrassen, vlonders, muurtjes, daken… U kunt het zo gek niet bedenken of wij hebben er wel een oplossing voor. Wij krijgen elk oppervlak schoon. Voor tegels/vlonders gebruiken wij onze borstel. En bij plekken waar wij met de borstel niet kunnen komen (zoals muurtjes bijvoorbeeld) gebruiken wij een unieke stoomreiniger die met 150°C graden water in combinatie met lage druk het oppervlak reinigt. Onze methodes zijn 100% schadevrij & milieuvriendelijk.

Hoeveel kost de terrasreiniging?

De prijs hangt volledig af van de type tegels, vervuiling, afmeting en afvoer. U kunt gemakkelijk een offerte aanvragen via het offerteformulier op onze website en dan zullen wij vrijblijvend voor u een prijs berekenen op basis van de door u aangeleverde informatie. Wij rekenen verder geen andere bijkomende kosten.  En het tarief staat ook van tevoren vast en kan achteraf ook niet door ons gewijzigd worden. Kortom; U weet altijd waar u aan toe bent!

Hoe reinigen jullie mijn terras?

Dat is natuurlijk een goede vraag! Wij maken gebruik van een gepatenteerde borstel techniek. Wij hebben in totaal 4 verschillende type borstels die wij gebruiken zodat wij voor elk type tegel/vlonder kunnen schoonmaken. De borstel die wij gebruiken is ontworpen en gefabriceerd door de makers van de elektrische tandenborstel. Onze borstels kunt u dus eigenlijk ook vergelijken met de elektrische tandenborstel, maar dan in het groot! Wij gebruiken geen chemicaliën tijdens de reiniging. Kortom 100% milieuvriendelijke en schadevrij met een verbluffend resultaat!

Naast terrassen reinigen zijn wij hier ook goed in

wijreinigen diensten

Naast terrassen reinigen zijn wij hier ook goed in

Monumentale reiniging
Kauwgom verwijderen

KLAAR OM UW WONING/PAND EEN FRISSE UITSTRALING TE GEVEN?