Laat uw vlonder schoonmaken en er weer als nieuw uitzien!

Uw vlonder laten schoonmaken is de perfecte manier om de uitstraling van uw tuin te verbeteren. Het geeft niet alleen een fris gevoel, maar het nodigt ook uit om eerder te genieten van uw terras.

Onze methode van het schoonmaken van uw vlonder is de meest effectieve & beste manier om algen, mos, en andere type hardnekkige vuil te verwijderen. Door de schoonmaak van uw vlonder voorkomt u ook gladheid en eventuele valpartijen. Wij borstelen uw vlonder schoon met een gepatenteerde borstel techniek. Wij gebruiken dus geen hogedrukspuit (waarmee u juist de vlonder kapot spuit) en geen chemicaliën (wat juist lelijke vlekken kan veroorzaken & slecht is voor de beplanting en dieren). De resultaten van onze manier van schoonmaken is vele malen beter en voorkomt beschadigingen en lelijke vlekken aan uw vlonder.

Laagste prijs garantie
Wij reinigen in bijna heel Nederland
Meer dan 3750 klanten gingen u voor
Voor particulieren, bedrijven en VVE's
Wij vertrekken pas als u tevreden bent

Een aantal recente opdrachten

Hier staan een aantal foto’s waarvan wij de vlonder hebben mogen schoonmaken.

Mogen wij ook uw vlonder komen schoonmaken?

Mogen wij ook uw vlonder komen schoonmaken?

Veelgestelde Vragen

Hoe maken jullie mijn vlonder schoon?

Dat is een goede vraag. Wij maken uw vlonder schoon door middel van een gepatenteerde borstel. U kunt de borstel vergelijken met een tandenborstel. Onze borstel met speciale borstelharen is ontworpen om uw vlonder schoon te maken op een 100% schadevrije en milieuvriendelijke manier. Onze methode is de beste en meest unieke methode.

Wat hebben jullie van mij nodig om de reiniging succesvol uit te voeren?

Het is voor ons belangrijk om bij u stoom en een waterkraan te kunnen gebruiken waar een Gardena koppeling op zit of op past. Let op dat dit mogelijk is! bij twijfel kunt u ons altijd een foto sturen van uw kraan.

Ik heb mijn vlonder eerder met een hogedruk schoongemaakt. Is dat een probleem?

Het is nooit slim om met een hogedrukspuit uw vlonder schoon te maken. Hiermee maakt u de vlonder ruw en kapot. De levensduur van de vlonder zal ook enorm achteruit gaan. Vervuiling zal ook weer eerder aan uw vlonder aanhechten en moeilijker te verwijderen zijn. Reining uw vlonder dus nooit met een hogedrukspuit. 

Onze schoonmaak methode zorgt voor een diepe reiniging in de vlonder zonder het te beschadigen. U zult verbluft zijn wat voor enorme vervuiling wij uit de uw vlonder verwijderen met enkel onze borstel in combinatie met water. Het verschil is altijd fantastisch!

Deze klanten gingen u voor

We willen dat u weet…

Dat wij uw tevredenheid het belangrijkste vinden

Profiteer daarom bij ons van voordelen om van te genieten…

We willen dat u weet…

Dat wij uw tevredenheid het belangrijkste vinden

Profiteer daarom bij ons van voordelen om van te genieten…

Betaalbare Prijzen Voor Iedereen
100% Tevredenheids Garantie
Zelfde Dag Een Offerte Op Maat
Gecertificeerd & Verzekerd
Vast Tarief, Geen Verassingen!

KLAAR OM UW VLONDER PROFESSIONEEL TE LATEN SCHOONMAKEN?