Laat uw vlonder schoonmaken en er weer als nieuw uitzien!

Uw vlonder laten schoonmaken is de perfecte manier om de uitstraling van uw tuin te verbeteren. Het geeft niet alleen een fris gevoel, maar het nodigt ook uit om eerder te genieten van uw terras.

Onze methode van het schoonmaken van uw vlonder is de meest effectieve & beste manier om algen, mos, en andere type hardnekkige vuil te verwijderen. Door de schoonmaak van uw vlonder voorkomt u ook gladheid en eventuele valpartijen. Wij borstelen uw vlonder schoon met een gepatenteerde borstel techniek. Wij gebruiken dus geen hogedrukspuit (waarmee u juist de vlonder kapot spuit) en geen chemicaliën (wat juist lelijke vlekken kan veroorzaken & slecht is voor de beplanting en dieren). De resultaten van onze manier van schoonmaken is vele malen beter en voorkomt beschadigingen en lelijke vlekken aan uw vlonder.

Bekijk hier hoe wij uw vlonder schoonmaken

Klik op de pijltjes om het proces te bekijken

Laagste prijs garantie
Wij reinigen in heel Nederland
Meer dan 650 klanten gingen u voor
Voor particulieren, bedrijven en VVE's
Wij vertrekken pas als u tevreden bent

Een aantal recente opdrachten

Beweeg de pijlen naar links of naar rechts om de voor en na foto’s te bekijken.

groene aanslag verwijderen van houtgroene aanslag verwijderen van vlonder

Waarom uw vlonder laten schoonmaken door WijReinigen?

Vlonders schoonmaken doen wij als een van de beste uit Nederland. Wij hebben al honderden klanten mogen voorzien van een schone vlonder. Met zoveel tevreden klanten, weten we dat u ook 100% tevreden zult zijn met ons werk. We verheugen ons om ook u de best mogelijke service te bieden. Wij bieden veel verschillende diensten aan en kunnen eigenlijk op al uw behoeftes inspelen – we stellen u altijd op de eerste plaats, dus wat uw vereisten ook zijn, we zullen een manier vinden om u te helpen. We willen u van begin tot eind een uitstekende ervaring bieden en ons team is altijd vriendelijk, benaderbaar en professioneel, dus waarom belt u ons niet en ontdekt u zelf waarom het een goede beslissing is om voor ons te kiezen?

Deze klanten gingen u voor

We willen dat u weet…

Dat wij uw tevredenheid het belangrijkste vinden

Profiteer daarom bij ons van voordelen om van te genieten…

We willen dat u weet…

Dat wij uw tevredenheid het belangrijkste vinden

Profiteer daarom bij ons van voordelen om van te genieten…

Betaalbare Prijzen Voor Iedereen
100% Tevredenheids Garantie
Zelfde Dag Een Offerte Op Maat
Gecertificeerd & Verzekerd
Vast Tarief, Geen Verassingen!

Veelgestelde Vragen

Hoe maken jullie mijn vlonder schoon?

Dat is een goede vraag. Wij maken uw vlonder schoon door middel van een gepatenteerde borstel in combinatie met water water. Onze borstel met speciale borstelharen is ontworpen om uw vlonder schoon te maken op een 100% schadevrije en milieuvriendelijke manier. Onze methode is de beste en meest unieke methode.

Heeft u vragen over onze methode, of wilt u er een beter beeld bij krijgen? Wij zouden u graag meer video’s en foto’s willen verzenden waarin wij het proces laten zien.

Wat kost het schoonmaken van mijn vlonder?

Deze vraag kunnen wij eigenlijk hardstikker simpel beantwoorden. Wij rekenen €5.- per M2 inc btw. Onze borstel zorgt voor een dieptereiniging waardoor de vlonder weer jaren mee kan!

Ik heb mijn vlonder eerder met een hogedruk schoongemaakt. Is dat een probleem?

Het is nooit slim om met een hogedrukspuit uw vlonder schoon te maken. Hiermee maakt u de vlonder ruw en kapot. De levensduur van de vlonder zal ook enorm achteruit gaan. Vervuiling zal ook weer eerder aan uw vlonder aanhechten en moeilijker te verwijderen zijn. Reining uw vlonder dus nooit met een hogedrukspuit. 

Onze schoonmaak methode zorgt voor een diepe reiniging in de vlonder zonder het te beschadigen. U zult verbluft zijn wat voor enorme vervuiling wij uit de uw vlonder verwijderen met enkel onze borstel in combinatie met water. Het verschil is altijd fantastisch!

Hier zijn wij goed in

wijreinigen diensten

Hier zijn wij ook goed in

terras laten reinigen
Monumentale reiniging
Kauwgom verwijderen

KLAAR OM UW VLONDER PROFESSIONEEL TE LATEN SCHOONMAKEN?