Laat uw dakgoot professioneel schoonmaken!

Als huiseigenaar heeft u misschien een lange lijst met dingen die u moet doen voor het onderhoud van uw woning/pand. Wij zijn van mening dat het inhuren van een professioneel reinigingsbedrijf  (zoals wijzelf) voor het schoonmaken van uw dakgoot een topprioriteit op uw checklist zou moeten zijn.

Het is cruciaal om bladeren en andere type puin uit de dakgoten te houden om uw woning te beschermen en om (in sommige gevallen) reparaties voor bijvoorbeeld dure waterschade te voorkomen. Er zijn een aantal redenen waarom het schoonmaken van uw dakgoot belangrijk is. Wij hebben de belangrijkste factoren voor uw op een rijtje gezet.

De voordelen van het schoonmaken van uw dakgoot

U voorkomt waterschade

Wanneer dakgoten en regenpijpen verstopt zijn met bladeren en puin, kan het regenwater niet goed weglopen. Als water uit dakgoten overloopt, kan dit zowel binnen als buiten uw huis waterschade veroorzaken.

U beschermt het dak

Verstopte dakgoten zorgen ervoor dat het regenwater nergens heen kan. Wanneer het water blijft overstromen, kan het dak rotten en kunnen er lekkages ontstaan

U voorkomt dat ongedierte problemen veroorzaken

Dakgoten verstopt met bladeren en vuil kunnen wenselijke leefomstandigheden zijn voor knaagdieren, vogels en insecten. Het laatste wat u wilt is een leefomgeving creëren voor deze ongediertes

U verminderd het risico op scheuren in de gevels

Wanneer de afvoer van van het water word geblokkeerd, stroomt het water al snel over uw gevels. Dit water kan de gevel van uw woning laten barsten wanneer het uitzet en bevriest in de wintermaanden.

U bespaart geld

Het schoonmaken van uw dakgoot kan onverwachtse en dure kosten voorkomen. Door nu preventieve maatregelen te nemen, kunt u de kans verkleinen dat u dingen aan uw woning moet laten repareren.

Laagste prijs garantie
Wij reinigen in heel Nederland
Meer dan 650 klanten gingen u voor
Voor particulieren, bedrijven en VVE's
Wij vertrekken pas als u tevreden bent

Een aantal recente opdrachten

Beweeg de pijlen naar links of naar rechts om de voor en na foto’s te bekijken.

dakgoot schoonmakendakgoot schoonmaken
Dakgoot schoonmakendakgoot schoonmaken
Dakgoot schoonmakendakgoot schoonmaken

Waarom kiezen voor WijReinigen?

Met zo veel tevreden klanten, weten wij ook zeker dat u 100% tevreden zult zijn met ons werk. Wij maken uw dakgoten op een unieke manier schoon vanaf de grond met s’werelds meest krachtige vacuum stofzuiger speciaal ontworpen voor dakgoten. Hiermee kunnen wij tot wel 12 meter hoog schoonmaken zonder het gebruik van een ladder of hoogwerker. (En ja, wij kunnen ook complete planten uit uw dakgoten verwijderen. Geen vervuiling is te gek voor ons!) Wij hoeven dus niet het dak op of over de dakgoot of dakpannen heen te lopen om de klus te klaren. Naast het feit dat dit onveilig is kan dit ook schades aan uw woning aanbrengen. Denk bijvoorbeeld aan gebroken dakpannen of dakgoten.

 

Wij bieden veel verschillende diensten aan en kunnen eigenlijk op al uw behoeftes inspelen – we stellen u altijd op de eerste plaats, dus wat uw vereisten ook zijn, we zullen een manier vinden om u te helpen. We willen u van begin tot eind een uitstekende ervaring bieden en ons team is altijd vriendelijk, benaderbaar en professioneel, dus waarom belt u ons niet en ontdekt u zelf waarom het een goede beslissing is om voor ons te kiezen?

Deze klanten gingen u voor

We willen dat u weet…

Dat wij uw tevredenheid het belangrijkste vinden

Profiteer daarom bij ons van voordelen om van te genieten…

We willen dat u weet…

Dat wij uw tevredenheid het belangrijkste vinden

Profiteer daarom bij ons van voordelen om van te genieten…

Betaalbare Prijzen Voor Iedereen
100% Tevredenheids Garantie
Zelfde Dag Een Offerte Op Maat
Gecertificeerd & Verzekerd
Vast Tarief, Geen Verassingen!

Veelgestelde vragen over het reinigen van dakgoten

Waarom moet ik mijn dakgoot laten schoonmaken?

Het schoonmaken van dakgoten is een essentieel onderdeel van het onderhoud van uw woning. Zonder dit kunt u hoge rekeningen krijgen voor verschillende reparaties, waaronder waterschade en daklekkage. Als uw dakgoten verstopt raken en het water er niet doorheen kan, leidt het overlopen tot zeer kostbare schadeherstel. Schakel ons hulp in en voorkom onnodige schade aan uw woning.

Hoevaak moet ik mijn dakgoot laten schoonmaken?

Het ideale aantal keer is 1 keer per jaar, voor de meeste mensen zou dit voldoende moeten zijn om problemen te voorkomen. Als u echter in een gebied woont dat wordt omringd door bomen, vooral bomen die veel afstoten, zoals pijnbomen, moet u dit vaker laten doen om een optimale dakgootfunctie te garanderen.

Reinigt u de buitenkant van mijn dakgoten?

Ja dat kunnen we doen! U dient dit specifiek aan ons door te geven. De reiniging van de buitenkant van uw dakgoot zit niet in het standaard pakket voor het schoonmaken van de binnenkant van uw dakgoten. Het schoonmaken van de buitenkant doen wij door middel van stoomreiniging om alle vlekken, verkleuringen, algen en andere resten volledig te verwijderen zonder uw dakgoten te beschadigen.

Hier zijn wij ook goed in

wijreinigen diensten

Hier zijn wij ook goed in

terras laten reinigen
Monumentale reiniging
Kauwgom verwijderen

KLAAR OM UW DAKGOOT TE LATEN SCHOONMAKEN?