Heeft u last van vastzittende kauwgom?

Kauwgom verwijderen dat vastzit aan trottoirs en andere vloeren in openbare plekken is een van de grootste schoonmaak uitdagingen die er zijn voor consumenten, gemeentes, VVE’s en bedrijven.

Kauwgom vermengt zich snel met andere types vuil waardoor het bijna onmogelijk is om het zelf compleet te verwijderen zonder geavanceerde reinigingstechnieken. Geen wonder dat sommige themaparken en andere locaties de verkoop ervan op hun terrein hebben verboden.

WijReinigen heeft het antwoord op dit kleverige probleem. Onze getrainde en gekwalificeerde teamleden gebruiken de nieuwste en meest krachtige reinigingssystemen om kauwgom snel en efficiënt te verwijderen.

Onze reinigingsmethode gebruikt geen schadelijke chemicaliën of oplosmiddelen, dus er is geen risico op schade aan vloeren of gevaar voor omstanders.

Laagste prijs garantie
Wij reinigen in heel Nederland
Meer dan 650 klanten gingen u voor
Voor particulieren, bedrijven en VVE's
Wij vertrekken pas als u tevreden bent

Een aantal recente opdrachten

Beweeg de pijlen naar links of naar rechts om de voor en na foto’s te bekijken.

Kauwgom verwijderenkauwgom laten verwijderen
kauwgom verwijderenKauwgom verwijderen
Kauwgom verwijderenkauwgom verwijderen

WAAROM KIEZEN VOOR WijReinigen?

 Met zoveel tevreden klanten, weten we dat u ook 100% tevreden zult zijn met ons werk. We verheugen ons om ook u de best mogelijke service te bieden. Wij bieden veel verschillende diensten aan en kunnen eigenlijk op al uw behoeftes inspelen – we stellen u altijd op de eerste plaats, dus wat uw vereisten ook zijn, we zullen een manier vinden om u te helpen. We willen u van begin tot eind een uitstekende ervaring bieden en ons team is altijd vriendelijk, benaderbaar en professioneel, dus waarom belt u ons niet en ontdekt u zelf waarom het een goede beslissing is om voor ons te kiezen?

Deze klanten gingen u voor

We willen dat u weet…

Dat wij uw tevredenheid het belangrijkste vinden

Profiteer daarom bij ons van voordelen om van te genieten…

We willen dat u weet…

Dat wij uw tevredenheid het belangrijkste vinden

Profiteer daarom bij ons van voordelen om van te genieten…

Betaalbare Prijzen Voor Iedereen
100% Tevredenheids Garantie
Zelfde Dag Een Offerte Op Maat
Gecertificeerd & Verzekerd
Vast Tarief, Geen Verassingen!

Veelgestelde Vragen

Van welke oppervlaktes kunnen jullie kauwgom verwijderen?

Wij kunnen van elk oppervlak kauwgom verwijderen. Heeft u een specifiek verzoek? Neem dan gerust contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan voor meer informatie.

Hoeveel kost het verwijderen van kauwgom?

De prijs hangt volledig af van de hoeveelheid kauwgom per m2, en totale afmeting. U kunt gemakkelijk een offerte aanvragen via het offerteformulier op onze website en dan zullen wij vrijblijvend voor u een prijs berekenen op basis van de door u aangeleverde informatie. Wij rekenen verder geen andere bijkomende kosten.  En het tarief staat ook van tevoren vast en kan achteraf ook niet door ons gewijzigd worden. Kortom; U weet altijd waar u aan toe bent!

Hoe verwijderen jullie kauwgom?

Dat is natuurlijk een goede vraag! Wij maken gebruik van een gepatenteerde stoom techniek. De stoomreiniger verwijderd al het kauwgom met een lage waterdruk in combinatie met 150 graden Celsius. Wij gebruiken geen chemicaliën tijdens de reiniging. Kortom 100% milieuvriendelijke en schadevrij met een verbluffend resultaat!

Hier zijn wij goed in

wijreinigen diensten

Hier zijn wij ook goed in

Monumentale reiniging
terras laten reinigen

KLAAR OM UW WONING/PAND EEN FRISSE UITSTRALING TE GEVEN?