Laat uw schutting schoonmaken en er weer als nieuw uitzien!

Het weer in Nederland zorgt voor de vergrijzing en vervuiling van uw schutting. Wanneer de schutting niet word schoongemaakt zal de levensduur achteruit gaan en zal door vergrijzing de mooie kleur van de schutting langzaam verdwijnen. Het schoonmaken van de schutting rondom uw woning zorgt voor een frisse en vooral mooie uitstraling. Groene aanslag, vuil, schimmel en veel verschillende typen vervuiling kunnen wij verwijderen door middel van effectieve stoomreiniging zonder chemicaliën. Onze methode van het schoonmaken van de schutting is de beste en meest veilige manier.

Laagste prijs garantie
Wij reinigen in heel Nederland
Meer dan 650 klanten gingen u voor
Voor particulieren, bedrijven en VVE's
Wij vertrekken pas als u tevreden bent

Een aantal recente opdrachten

Beweeg de pijlen naar links of naar rechts om de voor en na foto’s te bekijken.

schutting schoonmakenSchutting laten schoonmaken
Schutting laten schoonmakenschutting laten schoonmaken
schutting laten schoonmakenschutting schoonmaken

WAAROM KIEZEN VOOR WijReinigen?

 Met zoveel tevreden klanten, weten we dat u ook 100% tevreden zult zijn met ons werk. We verheugen ons om ook u de best mogelijke service te bieden. Wij bieden veel verschillende diensten aan en kunnen eigenlijk op al uw behoeftes inspelen – we stellen u altijd op de eerste plaats, dus wat uw vereisten ook zijn, we zullen een manier vinden om u te helpen. We willen u van begin tot eind een uitstekende ervaring bieden en ons team is altijd vriendelijk, benaderbaar en professioneel, dus waarom belt u ons niet en ontdekt u zelf waarom het een goede beslissing is om voor ons te kiezen?

Deze klanten gingen u voor

We willen dat u weet…

Dat wij uw tevredenheid het belangrijkste vinden

Profiteer daarom bij ons van voordelen om van te genieten…

We willen dat u weet…

Dat wij uw tevredenheid het belangrijkste vinden

Profiteer daarom bij ons van voordelen om van te genieten…

Betaalbare Prijzen Voor Iedereen
100% Tevredenheids Garantie
Zelfde Dag Een Offerte Op Maat
Gecertificeerd & Verzekerd
Vast Tarief, Geen Verassingen!

Veelgestelde Vragen

Welke oppervlaktes kunnen jullie schoon krijgen?

Elk buitenoppervlak kan door ons gereinigd worden. Opritten, diverse stenen, dakterrassen, vlonders, muurtjes, daken… U kunt het zo gek niet bedenken of wij hebben er wel een oplossing voor. Wij krijgen elk oppervlak schoon. Voor tegels/vlonders gebruiken wij onze borstel. En bij plekken waar wij met de borstel niet kunnen komen (zoals muurtjes bijvoorbeeld) gebruiken wij een unieke stoomreiniger die met 150°C graden water in combinatie met lage druk het oppervlak reinigt. Onze methodes zijn 100% schadevrij & milieuvriendelijk.

Hoeveel kost de schutting schoonmaak?

De prijs hangt volledig af van de type schutting, vervuiling, bereikbaarheid en afmeting. U kunt gemakkelijk een offerte aanvragen via het offerteformulier op onze website en dan zullen wij vrijblijvend voor u een prijs berekenen op basis van de door u aangeleverde informatie. Wij rekenen verder geen andere bijkomende kosten.  En het tarief staat ook van tevoren vast en kan achteraf ook niet door ons gewijzigd worden. Kortom; U weet altijd waar u aan toe bent!

Hoe maken jullie mijn schutting schoon?

Dat is natuurlijk een goede vraag! Wij maken gebruik van een gepatenteerde stoom techniek. De stoomreiniger verwijderd al het vuil met een lage waterdruk in combinatie met 120/150 graden Celsius. (Afhankelijk van het type hout en type vervuiling) Wij gebruiken geen chemicaliën tijdens de reiniging. Kortom 100% milieuvriendelijke en schadevrij met een verbluffend resultaat!

Hier zijn wij goed in

wijreinigen diensten

Hier zijn wij ook goed in

terras laten reinigen
Monumentale reiniging
Kauwgom verwijderen

KLAAR OM UW WONING/PAND EEN FRISSE UITSTRALING TE GEVEN?